U-POWER

Unleash your power

U-POWER 2023!

VAD INGÅR?

U-POWER är för dig som vill ta din hälsa till nästa nivå under 2023. Vi vill att du ska nå din fulla potential tillsammans med Team Unni. Konceptet är framtaget för dig som har tränat i några år, men “sitter fast” och inte ser de resultaten du önskar.

För att du ska nå din fulla potential under 2023 kommer Unni tillsammans med teamet fokusera på att coacha dig på flera plan än endast kost och träning. I vår coaching bemöter vi ofta dig med utmanande frågor som gör att du kommer utvecklas inifrån och ut.

INDIVIDUELL COACHING I APPEN

För att du ska nå din fulla potential under 2023 kommer Unni tillsammans med teamet fokusera på att coacha dig på flera plan än endast kost och träning.

ÄNDRA DINA VANOR

Vi vill att du ska få en bättre relation till dig själv, mår bra i din kropp och vara stolt över din prestation tillsammans med oss! Skippa quick fixes denna gång och låt 2023 bli året du når din fulla potential!

STÖD & SUPPORT

Unni och hela teamet kommer att finnas vid din sida under resans gång. För att denna resa ska bli hållbar och långsiktig kommer vi att djupdyka i dina beteenden och hjälpa dig att skapa nya, sunda, hållbara värderingar kring din hälsa. Du når oss enkelt via chatten som du bär med dig varje dag.

KOST OCH TRÄNING

En viktig pelare i vår coaching är att du får skräddarsydda kost- och träningsplaner med fokus på långsiktighet och hållbarhet. Vi vill lära dig hur du ska förhålla dig till mat oavsett om det är under en högtid, på semestern, eller generellt i vardagen. Kost och träning behöver inte vara svart eller vitt.

VIP COMMUNITY

Vi vill att du ska träffa andra likasinnade som är på sin resa mot sitt bästa jag! Därför har vi skapat ett community är du kan dela din resa, peppa, pusha, ta del av utmaningar, tips och tricks i gruppen.

RECEPT

Hälsosam kost behöver inte vara tråkig och vi kommer att ge dig nya recept varje månad.

INKÖPSLISTA

För att underlätta din vardag kan du skapa inköpslistor i appen som är anpassad efter dig och din kostplan.

FÖRELÄSNINGAR

I appen kommer du ha tillgång till exklusivt material med utbildningar inom kost, träning, mindset och mycket mer!

Hur du ansöker om en plats

01

Skicka in en intresseanmälan för din konsultation

Intresseanmälan är ej bindande, utan ett tillfälle för oss att berätta mer, samt för dig att ställa frågor.

02

Kostnadsfri konsultation

Under samtalet kommer vi att prata om dig och din målsättning. Du kommer få mer information om hur vi arbetar samt se hur vi kan hjälpa dig nå dina mål.

03

Vi arbetar tillsammans i 4-6 månader

Om vi är en perfekt match kommer vi att hjälpa dig hitta en passande period.
En period hos mig och mitt Team är på minst 4 månader. Detta för att vi inte jobbar med snabba resultat och quick fixes.

Vi är här för att hjälpa dig skapa något långsiktigt och hållbart, för att du ska nå din fulla potential.

Tidigare klienter

unleash your power