Sommarboosten

90 dagar tillsammans med Team Unni – mot en bättre sommarform

Kontakta mig

Vi vill hjälpa dig att få en starkare, piggare och gladare sommar. Du kommer att få njuta av sommaren samtidigt som du får resultat, och vi hjälper dig behålla dessa!

Sommarboosten för dig som vill

I sommarboosten fokuserar vi på att ha en härlig sommar samtidigt som du når dina mål. Ingenting kommer uteslutas utan du kommer att få njuta av goda somriga recept som passar sommarens alla tillfällen samt effektiv träning vart du än är i sommar!
I Sommarboosten har vi ett unikt community där vi peppar varandra, du får kul utmaningar, tips tricks och utbildning under hela sommaren!

Unikt för i år är dessutom att du får en VIP plats till mitt träningsevent i Stockholm. Detta vill du inte missa!

Klientresor

Hur du kommer igång

Intresseanmälan

Är du taggad på att köra Sommarboosten tillsammans med Team Unni och andra härliga deltagare? Klicka in på formuläret och fyll i dina kontaktuppgifter.

Bli kontaktad

Inom 1-2 arbetsdagar blir du kontaktad för att prata mer om dig, din målsättning och mer i detalj få reda på hur vi arbetar och vad som ingår.

Fyll i frågeformulär

Innan vi sätter igång vill vi veta mer om dig- i frågeformuläret fyller du i dina uppgifter och övriga preferenser, exempelvis skador, allergier eller annat vi behöver veta för att kunna hjälpa dig.

Ladda ner appen

I appen har du tillgång till alla dina planer, information samt chatten där du kan ställa dina frågor direkt till Team Unni.

Sommarboost via appen

Skräddarsydd kostplan

Din personliga kostplan anpassad efter dig och dina preferenser med massor av välsmakande recept som byts ut var fjärde vecka.

Skräddarsydd träningsplan

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom träning kan vi hjälpa dig att ta nästa kliv, och du väljer själv om du vill träna på gym, hemma eller utomhus.

Följ din resa

I appen kommer du enkelt kunna följa dina framsteg. Varje vecka checkar du in och vid behov justeras dina planer för att komma ett steg närmare din målsättning.

Support

Du har möjlighet att ställa frågor till din coach via chatten, men även få tips och idéer för hur du boostar dig själv på bästa sätt!

Om mig

Unni Lundblom

Jag började med online coachning 2014 med en vision om att kunna hjälpa fler människor till en hälsosam, hållbar och långsiktig livsstil genom att förmedla kunskap om kost och träning. Utöver min online coaching arbetar jag som Leg. Fysioterapeut, Mental coach, Coach för tävlingsatleter samt Personlig tränare i Stockholm.
På sidan av mitt arbete studerar jag på Gymnastik och Idrottshögskolan för att ständigt utveckla min kunskap och kompetens. Med lång erfarenhet och gedigen bakgrund inom hälsobranschen så vet jag vilka grundpelare som behöver vara på plats för att du ska lyckas och nå dina mål.

Är du redo att sommarboosta dig själv till en starkare, piggare och gladare sommar?